maanantai 20. helmikuuta 2012

Tanssiteatteri Mobita Dansco ”Burn Auts” Jyväskylän kaupunginteatterissa 13.2.2012


Tanssiteatteri MD: Burn Auts (Kuva: Ari Ijäs)


Dramaattista ja viihteellistä tanssia koettiin Jyväskylän kaupunginteatterissa kun Burn Auts –esityksellään vieraileva Tanssiteatteri MD pääsi lavalle.

Jyväskylän kaupunginteatteri on Alvar Aallon suunnittelema upean valoisa rakennus. Tällä hetkellä kaupunginteatterissa on pystyttety näyttelyitä juhliakseen teatterin 50 vuotista historiaa. Kauniita pukuja, pienoismalleja, kuvia ja julisteita saa hämmästellä aulassa ja yleisölämpiössä.

Burn Auts oli TEKIJÄn kolmas vierailuesitys, ja peräti toinen tanssiteatteriesitys. Jyväskylään on maaliskuulle sovittu toinenkin vierailuesitys TEKIJÄn puitteissa, Rospuutto-ryhmän Sarasvatin Hiekkaa. Teatterinjohtaja Kari Arfman ja ohjaaja Anssi Valtonen ovat sitä mieltä että heillä on paljon vierailuja, ja vaikeinta on saada lehdistö kiinnostumaan esityksistä yhä uudelleen. Toisaalta vierailut ovat ne jotka jaksavat kiinnostaa yleisöä. Koska vierailuja on reilusti, nousi kysymys pitäisikö vierailut keskittää tietylle ajankohdalle, esimerkiksi festivaalin muodossa, joka saattaisi olla kiinnostavampi kokonaisuus yleisön kannalta.

Seuraavat vierailut Jyväskylän kaupunginteatterissa Rospuutto-ryhmän Sarasvatin hiekkaa 12.3. ja 13.3.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti