maanantai 27. elokuuta 2012

TEKIJÄ-hankkeen syksyn vierailuesitykset ja kiertueet


Syksy 2012 näyttää vierailuesitysten kannalta erittäin vilkkaalta, ja monet eri ryhmät kiertävät hankkeen yhteistyöteattereissa. Tähän asti vierailuja TEKIJÄ-hankken tiimoilta on nähty kymmenen vierailua kymmeneltä ryhmältä. TEKIJÄn syksyn vierailu- ja kiertue-esityksiä on tähän asti yhdeksän esitystä kahdeksalta ryhmältä. Näytöksiä hankkeen kautta on huikeat 21 kappaletta ajalle 18.8.-24.11. Vierailevat ryhmät esityksineen ovat Taikateatteri 13 ”Watti Walopää ja kadonnut hehku” Seinäjoen kaupunginteatterissa jo aiemmin elokuun 18. ja 19. päivä. Lain§uojattomat-festivaaleilla Porissa 6.-9.9. nähdään Vapaan Teatterin ”Vincent River” ja ”Kenttä”, Teatteri Nirvanan ”Veitset leikkaa ilman” ja Rospuutto-ryhmän ”Sarasvatin hiekkaa”. Syyskuun lopulla ”Kenttä” nähdään myös Tampereen työväen teatterilla ja Kokkolan kaupunginteatterissa lokakuussa, jolloin myös ”Vincent River” vierailee Lappeenrannan kaupunginteatterissa.  Lokakuussa nähdään myös Teatterikoneen ”Maukka ja Väykkä rakentavat talon” Kotkassa ja 6Pack kiertää kaakossa Kouvolan ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa esityksellään ”6Packshow On Broadway”. Pikkujoulukautta Lahden Vanhassa Jukossa avaa Stella Polaris ”Improvisoitu Näytelmä” -esityksellään ja Hämeenlinnan kaupunginteatterissa siitä nautitaan marraskuussa. Tällä hetkellä viimeinen vuoden 2012 esitys on Espoon kaupunginteatterissa marraskuussa, jossa lavalla nähdään Oblivian ”Museum of Postmodern Art 1 (MOPMA 1)”.
Esitysvierailuista neuvotellaan vielä syksylle ja keväällekin on jo lyöty lukkoon muutama esitys. TEKIJÄ-hankkeen esitysvierailujen ajankohtia voi seurata tästä linkistä.
Syksylle on myös kaavailtu kansainvälisiä vierailuja Eurooppaan ja keväälle 2013 tavoitteena on saada aikaan kiertue Ruotsiin. TEKIJÄ on myös mukana järjestämässä Nordmatch 2012 verkostoitumistapahtumaa Tallinnassa lokakuun 11.-12., jolloin hankkeesssa residenssijaksoa toteuttava työryhmä esittelee demonsa tapahtumassa.
Kiertueisiin ja esitysvierailuihin liittyviä kysymyksiä voi ohjata kiertuekoordinaattori Enni Grundströmille, 0401901222, enni.grundstrom@uta.fi

TEKIJÄn esite kiertävistä produktioista joulukuu 2012 - toukokuu 2013.
Esitteitä saa postitse ottamalla projektihenkilökuntaan yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti